Betalen

Onderstaande betaalmethodes zijn in onze webwinkel van toepassing. iDEAL is alleen beschikbaar voor klanten met een Nederlands bankrekeningnummer.

Klanten met een Belgisch rekeningnummer kunnen gebruik maken van BanContact/MisterCash of PayPal. Ook voor betaling met creditcard kun je gebruik maken van PayPal.

♦   Betalen met IDEAL

Betalen

Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent. Deze betaalmethode wordt uitgevoerd door Mollie.

Betalen met iDEAL is alleen mogelijk indien je een Nederlands rekeningnummer hebt bij een van de eerdergenoemde banken.

♦   BANCONTACT / MISTERCASH 

Betalen

Met BanContact / MisterCash kun je, als klant met een Belgisch rekeningnummer, eenvoudig en snel betalen via je eigen bank. Wij ontvangen je betaling dan direct en kunnen je bestelling gelijk in behandeling nemen.

♦   PAYPAL en Creditcard

Betalen 

Met PayPal kun je veilig en slim online betalen met jouw eigen bankrekening of creditcard zonder je financiële gegevens te delen. Na betaling ontvang je van PayPal per e-mail een bevestiging van de transactie.

Wij behouden ons het recht voor jouw bestelling (die wordt betaald met PayPal) te weigeren. In dat geval wordt je betaling teruggestort.

♦   Prijzen Canvas Schilderijen

De op onze website genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Binnen Nederland word je bestelling gratis verzonden. Voor bestellingen die naar België worden verzonden gelden verzendkosten van € 12,50 per bestelling.